Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
#سوزش گلو
#خارش گلو
#دارو
#شربت

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

حمید ،امیدوارم خوب باشید و ممنون بابت وقتی که میگذارید و پاسخ سوالاتو میدید سوالم اینه میشه تست کرونای شخصی مثبت بشه اما تنها علامتی که داره فرد فقط کمی سوزش گلو روز اول ،و کمی احتقان در دو سه روز بعدش باشه ؟ ایا این علایم کویده قطعا؟ یا ممکنه تست اشتباه دراومده باشه ،اینجور مواقع چکار باید کرد که مطمئن شویم کووید گرفتیم یا نه؟
2021-10-23 17:50:00 #Canada [کار] پزشکی
#دارو

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چند روزه و گل مژه داخل چشم هست و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:04:00 #Canada [پزشک] پزشکی

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چندین روزه داخل خود چشم و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:06:00 #Montreal [پزشک] پزشکی

اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada [ترم] پزشکی

من بخاطر مشکل معده درد مرتب از شربت آلومینیوم ام جی اس استفاده میکنم، این شربت به طور آزاد در کانادا هست ؟
2020-11-07 06:48:30 #Montreal [ شربت آلومینیوم ام جی اس][ معده درد][کانادا][دارو] پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

، من دیروز یه قطره رنگ مو به چشم چپم پرید ،کاملا شست و شو دادم با آب سرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سوزشش رفع شد ولی شبش گوشه داخلی چشمم و یکم از قرنیه شروع به قرمز شدن کرد و امروز صبح هم همین طور قرمز هست باید به پزشک مراجعه کنم ؟ پزشک چشم پزشک ایرانی در عضو هستن که بتونم وقت بگیرم یا مشاوره
2021-06-20 09:56:00 #Montreal

برای گزیدگی حشره و خارش اون ناحیه چه کاری میشه انجام داد ؟
2020-11-07 07:38:44 #Montreal پزشکی[ گزیدگی حشره] پزشکی

حمید پسر من ٣ ساله ش هست و تو مونترال زندگی میکنیم دیروز تب کرد و از دیروز دور دهنش دونه های قرمز زد امروز هم دست ها و پاهاش دونه های قرمز زده و شدید میخاره در حدی که نمی تونه بخوابه البته تبش از صبح قطع شده بنظرتون چیکار کنیم برا کم شدن خارش؟
2021-10-25 02:44:00 #Montreal

و دوست من تازه از ایران اومدن و در قرنطینه هستن گلودرد شدید دارن تستشون منفی بوده از طرفی هم همین اواخر کرونا گرفته بودن برای این مشکلشون پیشنهادی دارید؟ باید با کجا تماس بگیرن؟ یا اگر دارویی برای گلودرد خوب هستن ممنون میشم اسم دارو رو بفرمایید.
2021-09-13 07:41:00 #Montreal